*Mala Saricewa* Victor's girlfriend
Áðî¼ ïîðóêà : 300 Age : 30 Lokacija : In Metkovic!!with Ana... Points : 2 Registration date : 08.02.2008
| |
~*~GUILLE y TETE 4ever~*~ Dobro dosli na forum
Áðî¼ ïîðóêà : 21 Age : 27 Lokacija : SA VICTOROM NA PUSTOM OSTRVU............. Job/hobbies : ODBOJKA< LOS SERRANO< STRANA MUZIKA........ Humor : ponakad luuuuudaaaaa Points : 0 Registration date : 01.11.2008
| Íàñëîâ: Re: Lexicon Sat 01 Nov 2008, 7:49 pm | |
| 1. Nešto Za Poèetak - HOLA!! 2. Tvoje IME i PREZIME - NINA VASILIJEVIC 3. Ako imaš NADIMAK, napiši ga - NIKKI, NIXY ili TETE 4. Gde živiš? (mesto, naselje, ulica i broj) - BEOGRAD, BANjICA, BUL> oslobodjenja... 5. Upiši svoj broj fiksnog i mobilnog telefona- 0644886228 6. Kako ti se zovu roditelji?- MIRJANA i ZORAN 7. Da li imaš brata ili sestru? (ako imaš napiši njihova imena i koliko imaju godina)- SESTRU ANU (16) 8. A kada je tvoj roðendan? (upiši datum i mesto roðenja)- 12.05.'97. BEOGRAD 9. Koliko si visok-a i koliko imaš kilica?- 154 cm, 40 kg 10.Opiši svoju kosu? (boja, dužina, ravna/kovrdžava,...)- SMEDjA, DUGA, KOVRDzAVA 11. Da li imaš probušene uši? Ako imaš, kakve minðuše nosiš?- IMAM, NOSIM VISECE;) 12. Boja oèiju? Da li nosiš naoèare ili soèiva? (ako ih nosiš sigurno ti lepo stoje)- SMEDjE 13. Hej, a koji ti je broj cipela/patika? 37-38:) 14. Šta najèešæe oblaèiš?- SUKNJICE, FARKE... 15. Da li koristiš neki parfem/dezodorans i koji?- AVONOV, FLOWER 16. Koliko se èesto kupaš i tuširaš?- SVAKI DAN!! 17. Da li i šta pevaš dok se kupaš ili tuširaš?- PONEKAD... UGLAVNOM PESME OD SJK 18. Tvoje vrline (dobar, lep, pametan, pošten, dobar drug i sl.)-dobra, lepa, pametna, postena, dobra drugarica... 19. Tvoje mane (tvrdoglav, lažem, kradem, ogovaram, tuèem se i sl.)- PA SAD.... 20. Opiši svoju školsku torbu?- NA JEDNO RAME BRAON< CUPAVA SA OVCICOM:) 21. U koju ideš školu i razred i kako ti se zove uèitelj-ica?- U BORU, 5-i SAM RAZRED, A RAZREDNA MI JE SLAVICA STANKOVIC (PROFA SRPSKOG) 22. Kakav si ðak?- ODLICAN 5.O 23. Omiljeni predmet u školi?- FIZICKO:) 24. Sa kim sediš u klupi?- SA NAJJ FRENDICOM TAMAROM TASHOM DENIC 25. Da li ideš na neke vannastavne aktivnosti i koje? (sport, muzika, strani jezik, gluma, slikanje,...)- NA ODBOJKU I NA ENGLESKI 26. Šta bih voleo-la da budeš kad odrasteš?- ARHITEKTA 27. Kako se zove tvoj najbolji drug i drugarica?- TASHA, JAKOV, 28. OvdE napiši imena svojih dobrih drugara - TASHA, JAKOV, STASI, LAKI, SOMI, MASA, ANGEL, NATA, VULE ,MAKI, MICA, MAKICA, ANJA, SARA........ 29.Kada bi se sa drugarima našao/našla na pustom ostrvu gde nema hrane ni vode, koga bi prvog, a koga zadnjeg pojeo/pojela?- UF SAD.... 30. Tvoja omiljena boja je- PLAVA, CRVENA 31. Kada si poslednji put plakala/plakao?- HMMMMMMMMM... 32. Èega se bojiš?- MRAKA SALA NARAVNO.. ZMIJA 33. Da li ideš u bioskop i pozorište?- NARAVNO 34. Omiljeni glumac i glumica - VANESSA HUDGENS, ASHLEY TISDALE, NATALIA SANCHEZ, ALEXANDRA JIMENEZ 35. Omiljeni filmovi - HSM, HSM2... 36. Omiljena serija - LOS SERRANO 37. Da li bi voleo-la da glumiš u nekom filmu/seriji i kakvom/kojem? - DA U HSM-U 38. Omiljeni tv kanali - HBO COMEDY, MTV 39. Omiljeni crtaæ - THE SIMPSONS 40. Kada bi mogao/mogla da budeš lik iz crtaæa, koga bi odabrao/odabrala?- MEGI:) 41. Da li imaš kompijuter?- NARAVNO 42. Da li surfuješ internetom i koji ti je omiljeni sajt?- OVAJ!! 43. Koju vrstu muzike slušaš u slobodno vreme?- R'N'B, POP, HIP-HOP... 44. Omiljena pevaèica i pevaè- FRAN PEREA, AVRIL 45. Omiljeni muzièki bendovi/grupe- SJK, UPA DANCE, PCD 46. Koju pesmu najviše voliš da slušaš?- BESAME, YO PASO DE AMOR, QUE VA SER 47. Da li bi voleo-la da pevaš i šta?- NE BI... 48. Omiljena knjiga i pisac - PRINCEZIN DNEVNIK, MEG KEBOT 49. Èitaš li stripove i koje? - NE CITAM VISE.... 50. Kupuješ li neki èasopis i koji?- DA BRAVO 51. Šta radiš u slobodno vreme?- IGRAM KOMP, GLEDAM SERRANOVE, IZLAZIM SA DRUSTVOM, SLUSAM ZIKU 52. Voziš li bicikl, rolere, trotinet i sl?- BAJS 53. Ko je tvoj idol? (poznata osoba koja ti je uzor i koju obožavaš)- NATALIA SANCHEZ I VICTOR ELIAS 54.Ko je tvoj idol, a da nije poznata liènost?- MI MEHOR AMIGA 55. Kada bi postojao vremeplov u koje doba bi se vratio/vratila?- KAD SAM BILA PRVI RAZRED... 56. Omiljeno mesto na kom si bila/Bijela- NA TASOSU... 57. Gde bih voleo/volela da putuješ?- U BARCELONU 58. Omiljena životinja - MACA 59. Da li imaš kuænog ljubimca? Ako imaš kojeg i kako se zove?- NAMAM:'( 60. Omiljeni sport .- ODBOJKA 61. Za koji sportski klub navijaš?- ZVEZDA 62. Omiljeni sportista - NADAL, C. RONALDO 63. Omiljeno jelo i piæe - PIZZA, FANTA, COCA-COLA 64. Šta je najgore što si probao/probala da jedeš ili piješ i više nikad neæeš?- NEKU ODVRATNU SALATU I FANTU BRAZIL 65. Na šta si jutros prvo pomislio/pomislila kada si se probudio/probudila? - NA SIMPATIJU 66. Šta/ko te najviše nervira? - RBD 67. Šta/ko te najviše razveseli? - GUILLE Y TETE, MOJA SIMPATIJA 68. U kojoj zemlji i gradu bi voleo/volela da živiš?- U SPANIJI, BARCELONI 69. Da li imaš simpatiju i kako se zove? - IMAM, MILOS 70. Koliko tvoja simpatija ima godina? /.....- 11 71. Opiši kako tvoja simpatija izgleda?/.....- PRESLADAK 72. Šta je na tvojoj simpatiji najlepše?/- JA 73. Da li se i ti sviðaš tvojoj simpatiji?- NARAVNO 74. Kako provodite vreme kad ste zajedno?- U SKOLI 75. Da li imaš više simpatija, ako imaš ispiši imena?- IMALA SAM... 76. Da li si ljubomoran/ljubomorna?-NE! 77. Šta misliš o vlasniku leksikona? ????- COOOOOOOOOOOOOOOL SI 78. Omiljeno doba dana - POPODNE 79. Koji cvet najviše voliš?- CRVENU RUZU 80. Tvoj sreæan broj je? - 7 81.Vjera - ..... 82. Kojom rukom pišeš?- DESNOM 83. Pitanje za vlasnika leksikona - OCES DA MI BUDES FRENDICA?? 84. Ovde æe vlasnik leksikona napisati odgovor 85. Èemu si se najviše smejao/smejala? - MOM NAJ DRUGU 86. Kada bi trebalo da poljubiš nekog iz tvog razreda ko bi to bio ? - NAJ DRUG 87. Šta je to što nemaš a voleo/volela bih da imaš? - SLIKU SA VICTOROM 88. Zbog èega se najèešæe svaðaš sa roditeljima?- ZBOG SOBE 89. Šta sakupljaš? - ZA SAD NISTA 90. Šta si u horoskopu?- BIK 91. Kada bi ofarbao/ofarbala kosu koja bi to boja bila? - HM.... TAMNO BRAON 92. Koje ime bi dao/dala svom detetu?musko - STEFAN 93. Kakav bi automobil voleo/volela da imaš?- FERARRI, KABRIOLET 94. Da uhvatiš zlatnu ribicu koje bi 3 želje poželeo/poželela? - DA UPOZNAM VICTORA, DA ZIVIM U BARCELONI SA SIMPOM I DA IMAM VELIKU KUCU SA VEELIKIM BAZENOM 95. Da imaš èarobni štapiæ šta bi uradio/uradila?- SVASTA;) 96. Koliko je sati?- 00:00 97. Kakva su bila pitanja na koja si do sada odgovorio/odgovorila? - ZANIMLJIVA 98. Da li ti je bilo dosadno?- NE! 99. Imaš li neku poruku za mene? - BAS SI CCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL 100. Nešto za kraj!- ADIOS!!!
| |
|
Anicic Dobro dosli na forum
Áðî¼ ïîðóêà : 1 Age : 30 Points : 0 Registration date : 26.01.2009
| Íàñëîâ: Anicic Mon 26 Jan 2009, 11:23 am | |
| | |
|