*Mala Saricewa* Victor's girlfriend
Áðî¼ ïîðóêà : 300 Age : 30 Lokacija : In Metkovic!!with Ana... Points : 2 Registration date : 08.02.2008
| |
*Sweet_baby* No one can me stop!!!
Áðî¼ ïîðóêà : 1584 Age : 27 Lokacija : Beverly Hils Job/hobbies : music... Humor : Looda sam... Points : 55555 Registration date : 21.01.2008
| Íàñëîâ: Re: *Pretty*Girl* Mon 13 Oct 2008, 7:24 pm | |
| | |
|
Áðî¼ ïîðóêà : 300 Age : 30 Lokacija : In Metkovic!!with Ana... Points : 2 Registration date : 08.02.2008
| Íàñëîâ: Re: *Pretty*Girl* Tue 21 Oct 2008, 9:43 am | |
| 1. Nešto Za Poèetak -Zdravo Micika 2. Tvoje IME i PREZIME - Aleksandraa 3. Ako imaš NADIMAK, napiši ga - Maca,Mawa,Shishkica,Alex,Bebicxka,Anee,Anita 4. Gde živiš? (mesto, naselje, ulica i broj) -BG 5. Upiši svoj broj fiksnog i mobilnog telefona / 6. Kako ti se zovu roditelji? / 7. Da li imaš brata ili sestru? (ako imaš napiši njihova imena i koliko imaju godina) Imam brata ima 7 godina 8. A kada je tvoj roðendan? (upiši datum i mesto roðenja) Beograd 6.10.2008 9. Koliko si visok-a i koliko imaš kilica?45 10.Opiši svoju kosu? (boja, dužina, ravna/kovrdžava,...)Imam srednje duzine i onako ni ravnu ni kovrdzavu nista skroz 11. Da li imaš probušene uši? Ako imaš, kakve minðuše nosiš?I imam raznorazne velike ulavnom al i male alke obbo 12. Boja oèiju? Da li nosiš naoèare ili soèiva? (ako ih nosiš sigurno ti lepo stoje)Braon-Zelene ne nosim 13. Hej, a koji ti je broj cipela/patika? 14. Šta najèešæe oblaèiš?Imam niki svoj poseban i drugaciji od svih stilova 15. Da li koristiš neki parfem/dezodorans i koji?Da pa neznam mozda B.U. Teen Nivea FA 16. Koliko se èesto kupaš i tuširaš?Da 17. Da li i šta pevaš dok se kupaš ili tuširaš?Uvek 18. Tvoje vrline (dobar, lep, pametan, pošten, dobar drug i sl.)Sasava i uvek sam tu za prijatelja 19. Tvoje mane (tvrdoglav, lažem, kradem, ogovaram, tuèem se i sl.)Naivna i Tvrdogla itd 20. Opiši svoju školsku torbu?Imam HSM Torbu 21. U koju ideš školu i razred i kako ti se zove uèitelj-ica?VI-1 i Razredna Miroslava 22. Kakav si ðak?Odlican 23. Omiljeni predmet u školi?Istorija,Srpski,Nemacki,Engleski,Fizicko... 24. Sa kim sediš u klupi?Sa najboljom Drugaricom 25. Da li ideš na neke vannastavne aktivnosti i koje? (sport, muzika, strani jezik, gluma, slikanje,...)Gluma 26. Šta bih voleo-la da budeš kad odrasteš?Novinarka i glumica 27. Kako se zove tvoj najbolji drug i drugarica?Djole,Filip,Kaca,Ogi,Maki,Denis i Doja,Jelena i Milena u Jowana 28. Ovde napiši imena svojih dobrih drugara -ima ih zaista puno 29.Kada bi se sa drugarima našao/našla na pustom ostrvu gde nema hrane ni vode, koga bi prvog, a koga zadnjeg pojeo/pojela? Snasla bi se 30. Tvoja omiljena boja je Crna,Crvena,Zelena,Narandzasta,Ljubicasta 31. Kada si poslednji put plakala/plakao?Juche 32. Èega se bojiš?Leptira,Buba,Mrznje i Rastanka od dragih osoba 33. Da li ideš u bioskop i pozorište?Da 34. Omiljeni glumac i glumica - Vannessa H.,Ashley Tisbale,Tom Weling,Zac Efron,Cameron Diaz 35. Omiljeni filmovi HSm 1 i 2,Harry Potter,Eragon 36. Omiljena serija - Serranowe,One Trre Hill, 37. Da li bi voleo-la da glumiš u nekom filmu/seriji i kakvom/kojem? 38. Omiljeni tv kanali - MTV,Studio B,B92 i B92 39. Omiljeni crtaæ - Neznam... 40. Kada bi mogao/mogla da budeš lik iz crtaæa, koga bi odabrao/odabrala?Sundjer Boba haha 41. Da li imaš kompijuter?Ne nemam salim se 42. Da li surfuješ internetom i koji ti je omiljeni sajt?Da surfujem a omiljeni sajt Operacija Trijumf 43. Koju vrstu muzike slušaš u slobodno vreme?R`n`B,Pop,Rock 44. Omiljena pevaèica i pevaè- Ana Bebic,Nina Petkovic,Sajko,Gibboni,Natalia Sanchez,Fran perea,SJK,Simple pLan,NikolaP,Pink 45. Omiljeni muzièki bendovi/grupe- Simple Plan 46. Koju pesmu najviše voliš da slušaš? Adastra i Ana Bebic-Sladoled 47. Da li bi voleo-la da pevaš i šta?Sa Anom Bebic pesmu Sladoled i od Pink So Whar 48. Omiljena knjiga i pisac -Princezin Dnevnik i H.P. 49. Èitaš li stripove i koje? Neke... 50. Kupuješ li neki èasopis i koji?Bravo i OK 51. Šta radiš u slobodno vreme?Glumim,Pevam,Igram,Izlazim 52. Voziš li bicikl, rolere, trotinet i sl? Bicikl I Rolere 53. Ko je tvoj idol? (poznata osoba koja ti je uzor i koju obožavaš)Ana Bebic-nemam nekog i idola ali Anu lovim najjjvise tj ja sam posebna 54.Ko je tvoj idol, a da nije poznata liènost?Moja Mama 55. Kada bi postojao vremeplov u koje doba bi se vratio/vratila? 56. Omiljeno mesto na kom si bila/Bijela Grcka i nemacka 57. Gde bih voleo/volela da putuješ?pa.... 58. Omiljena životinja ima ih.... 59. Da li imaš kuænog ljubimca? Ako imaš kojeg i kako se zove?Imala sam moju slatku lepu macu Zillleta 60. Omiljeni sport . Bassket,Teniss 61. Za koji sportski klub navijaš? C.Z. 62. Omiljeni sportista -...Cristiano Ronaldo i KAKA 63. Omiljeno jelo i piæe - Pizza,Cola,Narandza,Spagetti 64. Šta je najgore što si probao/probala da jedeš ili piješ i više nikad neæeš?Neznam 65. Na šta si jutros prvo pomislio/pomislila kada si se probudio/probudila? Na OT 66. Šta/ko te najviše nervira?Nema te osobe 67. Šta/ko te najviše razveseli?Moje najj amigite 68. U kojoj zemlji i gradu bi voleo/volela da živiš?/ 69. Da li imaš simpatiju i kako se zove?/ 70. Koliko tvoja simpatija ima godina? /12 71. Opiši kako tvoja simpatija izgleda?/..... 72. Šta je na tvojoj simpatiji najlepše?..... 73. Da li se i ti sviðaš tvojoj simpatiji?mozda 74. Kako provodite vreme kad ste zajedno?...nego sta non-stop 75. Da li imaš više simpatija, ako imaš ispiši imena?nemam 76. Da li si ljubomoran/ljubomorna?nisam 77. Šta misliš o vlasniku leksikona? ????Da je super osoba zaista divna 78. Omiljeno doba dana -Pre i posle podne 79. Koji cvet najviše voliš?Ruzu 80. Tvoj sreæan broj je? 6,9,96,85 81.Vjera - 82. Kojom rukom pišeš? 83. Pitanje za vlasnika leksikona -Da li gledas OT i ko ti je favorit a koga mrzis? 84. Ovde æe vlasnik leksikona napisati odgovor 85. Èemu si se najviše smejao/smejala?Mom drustvu 86. Kada bi trebalo da poljubiš nekog iz tvog razreda ko bi to bio ?Niko 87. Šta je to što nemaš a voleo/volela bih da imaš? KArte za Gala Vece OT 88. Zbog èega se najèešæe svaðaš sa roditeljima?Nesvdjam se uglasvnom 89. Šta sakupljaš? 90. Šta si u horoskopu?Vaga/Bik 91. Kada bi ofarbao/ofarbala kosu koja bi to boja bila?Sigurno obozavam da exsperimentisem siske u plavo 100% ili zeleno ili ljubicasto u plavo celu kosu 92. Koje ime bi dao/dala svom detetu?musko - 93. Kakav bi automobil voleo/volela da imaš? 94. Da uhvatiš zlatnu ribicu koje bi 3 želje poželeo/poželela?Da upoznam Anu Bebic,da dobijem karte za gala vece i da sledece leto ja i moje dve B*F*F ode mo u isto mesto 95. Da imaš èarobni štapiæ šta bi uradio/uradila?ono iznad 96. Koliko je sati?15:05 97. Kakva su bila pitanja na koja si do sada odgovorio/odgovorila?Skroz OK 98. Da li ti je bilo dosadno?Ne bash 99. Imaš li neku poruku za mene? Super si i gledaj OT!!LOL 100. Nešto za kraj!Uzivaj u zivotu Mico!
Ïîñëåäœè èçìåíèî *PrEtTy*GiRl* äàíà Thu 04 Dec 2008, 11:04 am. èçìåœåíî óêóïíî 1 ïóòà | |
|
Áðî¼ ïîðóêà : 1584 Age : 27 Lokacija : Beverly Hils Job/hobbies : music... Humor : Looda sam... Points : 55555 Registration date : 21.01.2008
| Íàñëîâ: Re: *Pretty*Girl* Sat 01 Nov 2008, 7:06 pm | |
| hvaja ti puno Alex! | |
|
| Íàñëîâ: Re: *Pretty*Girl* Thu 04 Dec 2008, 11:04 am | |
| | |
|
| Íàñëîâ: Re: *Pretty*Girl* Thu 04 Dec 2008, 7:31 pm | |
| Pa neznam sta da ti odgovorim? :( | |
|
| Íàñëîâ: Re: *Pretty*Girl* Sat 13 Dec 2008, 1:51 pm | |
| Da li gledas OT?i ako gledas tko ti je favorit? | |
|
| Íàñëîâ: Re: *Pretty*Girl* Fri 19 Dec 2008, 12:02 pm | |
| Gledam samo Gale, navijala sam za Milicu i Sajka, ali sada navijam za Danijela i Ninu! | |
|
Sponsored content
| Íàñëîâ: Re: *Pretty*Girl* | |
| |
|