Santa Justa Klan (SJK)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na prvi i najbolji forum o Santa Justa Klanu!

HomePortalGalleryТражиLatest imagesРегиструј сеПриступи

Ljubavni problemi...

Go down 
+3
*Sweet_baby*
Ma-najbolja-sam94
Girl with a broken smile
7 posters
Иди на страну : 1, 2  Next
АуторПорука
Gost
Гост
Anonymous

Ljubavni problemi... Empty
ПорукаНаслов: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 25 Apr 2008, 1:20 pm

E ovde cemo pokusavati da resimo ljubavne probleme...

Ja imam problem. Decko koji mi se svidja rekao je da sam slatka i da bi me mozda pitao da se smuvamo ali da se verovatno ne bi usudio jer sam mladja dve godine. affraid Sta da radim??????? :(
Назад на врх Go down
Girl with a broken smile
Moderator
Moderator
Girl with a broken smile

Female
Број порука : 410
Job/hobbies : Prijatelji
Humor : haha
Registration date : 25.04.2008

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 25 Apr 2008, 1:31 pm

Ako si sigurna da mu se svidjas zasto nesto ne preduzmes sama? Nista nema od sedenja i cekanja. Ja licno vise volim da mi pridje decko, ali ako je on previse stidljiv, stupi u akciju!
Назад на врх Go down
Gost
Гост
Anonymous

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 25 Apr 2008, 3:23 pm

OK tnx, probacu nesto. Wink
Назад на врх Go down
Ma-najbolja-sam94
Moderator
Moderator
Ma-najbolja-sam94

Број порука : 13

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 25 Apr 2008, 4:24 pm

Obawezno probaj!!!!!!
Назад на врх Go down
*Sweet_baby*
No one can me stop!!!
No one can me stop!!!
*Sweet_baby*

Female
Број порука : 1584
Job/hobbies : music...
Humor : Looda sam...
Registration date : 21.01.2008

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 25 Apr 2008, 4:29 pm

...i reci nam sta je bilo!
Назад на врх Go down
http://santajustaklan4um.niceboard.net
Gost
Гост
Anonymous

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 25 Apr 2008, 4:56 pm

Hocu! :D
Назад на врх Go down
Girl with a broken smile
Moderator
Moderator
Girl with a broken smile

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 25 Apr 2008, 4:58 pm

Probaj, naravno! Samo nemoj previse napadno, probaj onako suptilno, ako ni tad ne uspe, a to mu lepo lupi zvaku da mu zapusis usta!
Назад на врх Go down
Gost
Гост
Anonymous

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeSat 26 Apr 2008, 4:52 am

E carica si majke mi! lol

Sad je raspust, taman cu fino da razmislim kako da mu kazem...
Назад на врх Go down
Girl with a broken smile
Moderator
Moderator
Girl with a broken smile

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeSat 26 Apr 2008, 5:52 am

Pa da, dobro razmisli :)
Srecno )))):)
Назад на врх Go down
Gost
Гост
Anonymous

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeSat 26 Apr 2008, 5:54 am

Hvala!!!!!!!!
Назад на врх Go down
Girl with a broken smile
Moderator
Moderator
Girl with a broken smile

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 02 May 2008, 3:32 pm

Marko i ja smo se nesto posvadjali, ja njega puno volim, a cini mi se da i on mene, ali preko nekih stvari necu da predjem... Mad Srce mi kaze da mu oprostim, a glava ne da...
Naime, on je mene zvao jedan dan da mi kaze kako su mu roditelji odsutni i kako je kuca slobodna, na sta sam se ja naljutila jer ne sluzim ja samo za te stvari... Mozda on nije mislio nista lose, ali ja sam se naljutila i sad cekam da mi se izvini, a on ce tesko pogaziti svoj ponos... Ali... Ne znam sta da radim.
Назад на врх Go down
*Sweet_baby*
No one can me stop!!!
No one can me stop!!!
*Sweet_baby*

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 02 May 2008, 3:37 pm

Pa mozda nije mislio da radite te stvari nego da npr. gledate neki film zajedno zagrljeni (jer mislim da vam bas nece u bioskopu dati da se ljubite tamo pred svima)! Jedino, mozda ako je stvarno to mislio da to uradite (pa decko te voli, hoce decu lol! SALIM SE! lol! ) Ma neznam sta da ti kazem! Sto nisi otisla? Pa ne bi bio sa tobom da te ne voli, a da je sa tobom samo zbog toga (a ne verujem) zasto bi ste onda dve godine bili zajedno? Pa milsim, neznam sta JA da ti kazem! Iovako si misle da sam glupa! Ali ja ti kazem iskreno, kako ja mislim da jeste! :)
Назад на врх Go down
*Mala Saricewa*
Victor's girlfriend
Victor's girlfriend
*Mala Saricewa*

Female
Број порука : 300
Registration date : 08.02.2008

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 02 May 2008, 3:38 pm

Pa owako mozda nije mislio nista lose...
Razmisli...
I...
najbolje pricajte...
lol ...
Trebala bi da mu oprostis...
Wink
Pa dugo ste zajedno?il ne?
Назад на врх Go down
*Sweet_baby*
No one can me stop!!!
No one can me stop!!!
*Sweet_baby*

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 02 May 2008, 3:39 pm

Jesu (dve godine vec)

Kada bude bila svadba obavezno da me pozovete! Vazi? I mene i Alex i Lily i Najbolju94 i Hippy? Wink Vazi? lol
Назад на врх Go down
*Mala Saricewa*
Victor's girlfriend
Victor's girlfriend
*Mala Saricewa*

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 02 May 2008, 3:42 pm

Molim wrati se na temy...
Pa pricaj sa njim.... Wink
Mada ja bih na twom mestu sacekala jos par dana...
Sutra a ako te ne anzowe nazowi ti njega... Wink
Назад на врх Go down
Girl with a broken smile
Moderator
Moderator
Girl with a broken smile

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 02 May 2008, 3:47 pm

To cu i uraditi, sacekacu, pa cu ga okrenuti ako on ne okrene mene :)
Jesmo dosta dugo zajedno, od kad smo bili jos klinci, zajedno smo sazreli, jedno pored drugog. Zato mi i nije lako kad se posvadjamo, ali poslusacu vas!
Назад на врх Go down
*Mala Saricewa*
Victor's girlfriend
Victor's girlfriend
*Mala Saricewa*

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 02 May 2008, 3:49 pm

Sacekaj malo... Wink ....Ipak widi se da ga wolis...
Назад на врх Go down
*Sweet_baby*
No one can me stop!!!
No one can me stop!!!
*Sweet_baby*

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 02 May 2008, 3:50 pm

Vanja i Mare ::
To cu i uraditi, sacekacu, pa cu ga okrenuti ako on ne okrene mene :)
Jesmo dosta dugo zajedno, od kad smo bili jos klinci, zajedno smo sazreli, jedno pored drugog. Zato mi i nije lako kad se posvadjamo, ali poslusacu vas!

Bas mi je drago (iako ces poslusati nju a ne mene, ali nema veze Wink ) Bigg Reen
Назад на врх Go down
Girl with a broken smile
Moderator
Moderator
Girl with a broken smile

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 02 May 2008, 4:07 pm

POZVAO JE!!!!! UPRAVO JE ZVAO!!!!
Cao! Idem! Idem da se nadjem s njim! Oh, kako mi je nedostajao!!!!
Назад на врх Go down
*Sweet_baby*
No one can me stop!!!
No one can me stop!!!
*Sweet_baby*

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeFri 02 May 2008, 4:21 pm

E bas mi je jako drago! Yahoo
Назад на врх Go down
Ichy
Dobro dosli na forum
Dobro dosli na forum
Ichy

Број порука : 40
Registration date : 01.05.2008

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeSat 03 May 2008, 5:31 am

drago mi je!!!
Joj moja simpa misli da sam ja kao neka mala kretenka sto ide samnom u razred a to misli zato sto sam se ja druzila sa njom, on se dopisuje sa mojom drugom drugaricom i to joj je rekao i rekao je da ce promeniti misljenje ako prestanem ili ako smanjim druzenje sa njom u pocetku ga nisam slusala ali posle je i mene pocela da nerviira pa sam prestala da se druzim sa njom! Moja drugarica mu je to rekla on je rekao da ga bas briga i da je zaljubljen u njegovu devojku! Moja drugarica mu je rekla da je njegova devojka ku*va on je poceo da govori kako nije i bla bla bla ... posle sam mu se izvinila (preko drugarice) sto sam ga cimala a on samo kaye bas me briga! nadam se da ne smaram :D onda je moja drugarica pocela da ga pozdravlja u moje ime a on stalno kaze bas me briga (a ja se pravim i da mene bas briga)
onda je na odmoru moja druga drugarica zvala moju simpu i nesto pricala sa njim posle je meni rekla da ga je pozdravila u moje ime i da je on mene i onda je ona moja 1. drugarica njega pozdravila u moje ime i on je rekao da ga bas briga!
NADAM SE DA VAS NISAM SMORILA!!!!!!
Kome da verujem ???
I ako je istina da ima takvo misljenje o meni kako da mu promenim misljenje???
Назад на врх Go down
*Mala Saricewa*
Victor's girlfriend
Victor's girlfriend
*Mala Saricewa*

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeSat 03 May 2008, 5:38 am

Uuuuuuuuuuuuuu....
Malo sam zbunjenaa...
Ali ljudi i ja imam problem...
Luda sam za mojom simpom al neznam dal mu se swidjam....Sedim sa njim u klupi...A i dobro se slazemo...
Sta da radim???...???
Dal da sedim skrstenih ruku il nesto da preduzmem>??? Rolling Eyes neznam pomozite miii...
Назад на врх Go down
Ichy
Dobro dosli na forum
Dobro dosli na forum
Ichy

Број порука : 40
Registration date : 01.05.2008

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeSat 03 May 2008, 5:44 am

Pa pozovi ga da se vozate biciklom ili da se setate pa pocni temu o zaljubljivanju ako pocrveni zances jedno sigurno je zaljubljen!
a onda ga pitaj u koga je zaljubljen a ako kaze da nije u nikog i pocrveni verovatno je u tebe!
Назад на врх Go down
*Sweet_baby*
No one can me stop!!!
No one can me stop!!!
*Sweet_baby*

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeSat 03 May 2008, 7:13 am

Ichy ::
drago mi je!!!
Joj moja simpa misli da sam ja kao neka mala kretenka sto ide samnom u razred a to misli zato sto sam se ja druzila sa njom, on se dopisuje sa mojom drugom drugaricom i to joj je rekao i rekao je da ce promeniti misljenje ako prestanem ili ako smanjim druzenje sa njom u pocetku ga nisam slusala ali posle je i mene pocela da nerviira pa sam prestala da se druzim sa njom! Moja drugarica mu je to rekla on je rekao da ga bas briga i da je zaljubljen u njegovu devojku! Moja drugarica mu je rekla da je njegova devojka ku*va on je poceo da govori kako nije i bla bla bla ... posle sam mu se izvinila (preko drugarice) sto sam ga cimala a on samo kaye bas me briga! nadam se da ne smaram :D onda je moja drugarica pocela da ga pozdravlja u moje ime a on stalno kaze bas me briga (a ja se pravim i da mene bas briga)
onda je na odmoru moja druga drugarica zvala moju simpu i nesto pricala sa njim posle je meni rekla da ga je pozdravila u moje ime i da je on mene i onda je ona moja 1. drugarica njega pozdravila u moje ime i on je rekao da ga bas briga!
NADAM SE DA VAS NISAM SMORILA!!!!!!
Kome da verujem ???
I ako je istina da ima takvo misljenje o meni kako da mu promenim misljenje???

A tebi, Ichy, stvarno neznam sta da kazem. Za takve stvari, ja sam Icon 36-13 ! (u poslednje vreme mnogo koristim ovaj smajli lol ) Stvarno, mislim da bi trebalo da ga pitas kako je, da izadjete zajedno (idite u bioskop :) ). Onda mu se ti malo priblizi... Reci mu da volis sexepilne decake kao sto je on!!! lol lol lol On ce te verovatno pogledati... :D A ti mu se onda jos vise priblizi, stavi ruku na njegov obraz i poljubi ga! Znam da je to malo prebrzo, mozda ce te i odbiti, ali veruj mi, verovatno ce te posle biti zajedno! :D :D :D Onda, imamo fazu 2: Probaj da on shvati da mu se ne svidjas. Budi mu naj drugarica ako ne i najbolja!Onda tako stalno izlazite, i onda nacini onaj korak iznad posle jedno mesec dana! Recicu ti samo ovo: ,,Prijatelji do prijatelja u ljubavi najdalju stignu''! (to znaci da ako si nekom decaku drugarica, sto je ne moguce jerne postoje musko zenska prijateljstavaq, ti ces verovatno stici do cilja, a misli se da se smuvas sa njim...onda samo polako i polako, cuvajte vasu vezu, bez svadjica i onda ces se i udati za njega!!! :D Veruj mi... Kiss

Цитат :
Uuuuuuuuuuuu....
Malo sam zbunjenaa...
Ali ljudi i ja imam problem...
Luda sam za mojom simpom al neznam dal mu se swidjam....Sedim sa njim u klupi...A i dobro se slazemo...
Sta da radim???...???
Dal da sedim skrstenih ruku il nesto da preduzmem>??? Rolling Eyes neznam pomozite miii...

Alex...slazem se sa Ichy...poslusaj je! :)
Назад на врх Go down
*Mala Saricewa*
Victor's girlfriend
Victor's girlfriend
*Mala Saricewa*

Female

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitimeSat 03 May 2008, 8:25 am

To sam wec bila uradila...
Ma da mozda mu se i swidjam...
Zato sto...je rekao Niko i Embarassed
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... Icon_minitime

Назад на врх Go down

Ljubavni problemi...
Назад на врх 
Страна 1 of 2Иди на страну : 1, 2  Next
 Similar topics