| Ljubavni problemi... | |
|
+3*Sweet_baby* Ma-najbolja-sam94 Girl with a broken smile 7 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
*Sweet_baby* No one can me stop!!!
Број порука : 1584 Age : 27 Lokacija : Beverly Hils Job/hobbies : music... Humor : Looda sam... Points : 55555 Registration date : 21.01.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Sat 03 May 2008, 8:49 am | |
| aufffffff....! Dobar znak! | |
|
| |
Ichy Dobro dosli na forum
Број порука : 40 Age : 28 Points : 0 Registration date : 01.05.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Sat 03 May 2008, 9:06 am | |
| - *Marizza* ::
- Ichy ::
- drago mi je!!!
Joj moja simpa misli da sam ja kao neka mala kretenka sto ide samnom u razred a to misli zato sto sam se ja druzila sa njom, on se dopisuje sa mojom drugom drugaricom i to joj je rekao i rekao je da ce promeniti misljenje ako prestanem ili ako smanjim druzenje sa njom u pocetku ga nisam slusala ali posle je i mene pocela da nerviira pa sam prestala da se druzim sa njom! Moja drugarica mu je to rekla on je rekao da ga bas briga i da je zaljubljen u njegovu devojku! Moja drugarica mu je rekla da je njegova devojka ku*va on je poceo da govori kako nije i bla bla bla ... posle sam mu se izvinila (preko drugarice) sto sam ga cimala a on samo kaye bas me briga! nadam se da ne smaram :D onda je moja drugarica pocela da ga pozdravlja u moje ime a on stalno kaze bas me briga (a ja se pravim i da mene bas briga) onda je na odmoru moja druga drugarica zvala moju simpu i nesto pricala sa njim posle je meni rekla da ga je pozdravila u moje ime i da je on mene i onda je ona moja 1. drugarica njega pozdravila u moje ime i on je rekao da ga bas briga! NADAM SE DA VAS NISAM SMORILA!!!!!! Kome da verujem ??? I ako je istina da ima takvo misljenje o meni kako da mu promenim misljenje???
A tebi, Ichy, stvarno neznam sta da kazem. Za takve stvari, ja sam ! (u poslednje vreme mnogo koristim ovaj smajli ) Stvarno, mislim da bi trebalo da ga pitas kako je, da izadjete zajedno (idite u bioskop :) ). Onda mu se ti malo priblizi... Reci mu da volis sexepilne decake kao sto je on!!! On ce te verovatno pogledati... :D A ti mu se onda jos vise priblizi, stavi ruku na njegov obraz i poljubi ga! Znam da je to malo prebrzo, mozda ce te i odbiti, ali veruj mi, verovatno ce te posle biti zajedno! :D :D :D Onda, imamo fazu 2: Probaj da on shvati da mu se ne svidjas. Budi mu naj drugarica ako ne i najbolja!Onda tako stalno izlazite, i onda nacini onaj korak iznad posle jedno mesec dana! Recicu ti samo ovo: ,,Prijatelji do prijatelja u ljubavi najdalju stignu''! (to znaci da ako si nekom decaku drugarica, sto je ne moguce jerne postoje musko zenska prijateljstavaq, ti ces verovatno stici do cilja, a misli se da se smuvas sa njim...onda samo polako i polako, cuvajte vasu vezu, bez svadjica i onda ces se i udati za njega!!! :D Veruj mi...
- Цитат :
- Uuuuuuuuuuuu....
Malo sam zbunjenaa... Ali ljudi i ja imam problem... Luda sam za mojom simpom al neznam dal mu se swidjam....Sedim sa njim u klupi...A i dobro se slazemo... Sta da radim???...??? Dal da sedim skrstenih ruku il nesto da preduzmem>??? neznam pomozite miii... Alex...slazem se sa Ichy...poslusaj je! :) Jojjjj pa ja imam 11 godina a on 15 ili 14 a samnom nikad ne bi hteo da izadje a ni ja sa njim ! a bioskop ima sutraaa! | |
|
| |
*Sweet_baby* No one can me stop!!!
Број порука : 1584 Age : 27 Lokacija : Beverly Hils Job/hobbies : music... Humor : Looda sam... Points : 55555 Registration date : 21.01.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Sat 03 May 2008, 9:46 am | |
| - Ichy ::
- *Marizza* ::
- Ichy ::
- drago mi je!!!
Joj moja simpa misli da sam ja kao neka mala kretenka sto ide samnom u razred a to misli zato sto sam se ja druzila sa njom, on se dopisuje sa mojom drugom drugaricom i to joj je rekao i rekao je da ce promeniti misljenje ako prestanem ili ako smanjim druzenje sa njom u pocetku ga nisam slusala ali posle je i mene pocela da nerviira pa sam prestala da se druzim sa njom! Moja drugarica mu je to rekla on je rekao da ga bas briga i da je zaljubljen u njegovu devojku! Moja drugarica mu je rekla da je njegova devojka ku*va on je poceo da govori kako nije i bla bla bla ... posle sam mu se izvinila (preko drugarice) sto sam ga cimala a on samo kaye bas me briga! nadam se da ne smaram :D onda je moja drugarica pocela da ga pozdravlja u moje ime a on stalno kaze bas me briga (a ja se pravim i da mene bas briga) onda je na odmoru moja druga drugarica zvala moju simpu i nesto pricala sa njim posle je meni rekla da ga je pozdravila u moje ime i da je on mene i onda je ona moja 1. drugarica njega pozdravila u moje ime i on je rekao da ga bas briga! NADAM SE DA VAS NISAM SMORILA!!!!!! Kome da verujem ??? I ako je istina da ima takvo misljenje o meni kako da mu promenim misljenje???
A tebi, Ichy, stvarno neznam sta da kazem. Za takve stvari, ja sam ! (u poslednje vreme mnogo koristim ovaj smajli ) Stvarno, mislim da bi trebalo da ga pitas kako je, da izadjete zajedno (idite u bioskop :) ). Onda mu se ti malo priblizi... Reci mu da volis sexepilne decake kao sto je on!!! On ce te verovatno pogledati... :D A ti mu se onda jos vise priblizi, stavi ruku na njegov obraz i poljubi ga! Znam da je to malo prebrzo, mozda ce te i odbiti, ali veruj mi, verovatno ce te posle biti zajedno! :D :D :D Onda, imamo fazu 2: Probaj da on shvati da mu se ne svidjas. Budi mu naj drugarica ako ne i najbolja!Onda tako stalno izlazite, i onda nacini onaj korak iznad posle jedno mesec dana! Recicu ti samo ovo: ,,Prijatelji do prijatelja u ljubavi najdalju stignu''! (to znaci da ako si nekom decaku drugarica, sto je ne moguce jerne postoje musko zenska prijateljstavaq, ti ces verovatno stici do cilja, a misli se da se smuvas sa njim...onda samo polako i polako, cuvajte vasu vezu, bez svadjica i onda ces se i udati za njega!!! :D Veruj mi...
- Цитат :
- Uuuuuuuuuuuu....
Malo sam zbunjenaa... Ali ljudi i ja imam problem... Luda sam za mojom simpom al neznam dal mu se swidjam....Sedim sa njim u klupi...A i dobro se slazemo... Sta da radim???...??? Dal da sedim skrstenih ruku il nesto da preduzmem>??? neznam pomozite miii... Alex...slazem se sa Ichy...poslusaj je! :) Jojjjj pa ja imam 11 godina a on 15 ili 14 a samnom nikad ne bi hteo da izadje a ni ja sa njim ! a bioskop ima sutraaa! E, sad, stvaeno neznam sta da ti kazem! | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Sat 03 May 2008, 10:27 am | |
| Ma to nije problem ! Problem je njegova devojka!!! Imam ideju posto on jednom u 1000 god dodje na kosarku reci cu mu nesto na kosarci a ako mi kaze da ga bas briga recicu mu ..jeee dobila sam opkladu" tako nesto da ispadne budala | |
|
| |
Marizza Eva Moderator
Број порука : 299 Age : 34 Lokacija : Tamo gde nisi ti... Points : 0 Registration date : 06.05.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Tue 06 May 2008, 11:36 am | |
| Ponekad se posvadjam s mojim deckom, ali ta svadjica traje jedan minut. Posle se izvinimo jedno drugome uz tonu poljubaca... | |
|
| |
Girl with a broken smile Moderator
Број порука : 410 Age : 31 Lokacija : Sa mojim prijateljima Job/hobbies : Prijatelji Humor : haha Points : 0 Registration date : 25.04.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Fri 09 May 2008, 6:49 am | |
| - *Dixy* ::
- Ponekad se posvadjam s mojim deckom, ali ta svadjica traje jedan minut. Posle se izvinimo jedno drugome uz tonu poljubaca...
Gde je tu problem | |
|
| |
Marizza Eva Moderator
Број порука : 299 Age : 34 Lokacija : Tamo gde nisi ti... Points : 0 Registration date : 06.05.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Fri 09 May 2008, 6:54 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Fri 09 May 2008, 7:22 am | |
| Jao ljudi zadnjih par dana moja simpa stalno gleda u mene kada prolazim i kada imamo casove blizu i smeje se (i ja narawno) Juce je na fizickom dosao da igra sa nama odbojku njegovi drugovi su igrali fudbal a on je sa nama Da li mu se svidjam ja ne znam mislim da da mozda maloooo ??? | |
|
| |
Marizza Eva Moderator
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Sun 11 May 2008, 10:09 am | |
| CHICAS... Juce je bila jedna zurka (Dixy i Mare nisu bili), na kom je bilo 3/4 Zemunske gimnazije. Niko nije ostao imun na alkohol, pa ni ja... Kakvu sam gresku napravila! Onda mi je prisao jedan Mateja, za kog provereno znam da mu se svidjam vec godinu dana. Ja sam, posto nisam bila trezna, mislila da je to Strahinja, i mi smo poceli da se ljubimo! To je snimila ona ku**a Andjela, koja je odmah to ispricala Strahinji, a onda pocela da ga muva! Sada je mrzim jos vise! Na srecu, s Matejom nisam otisla dalje od par poljubaca, jer smo onda morali da idemo kuci... Strahinja se probudio i otreznio negde oko 3 popodne (???) i odmah me zvao! Izdrao se na mene, nazvao me nevernicom i bludnicom! Ja pokusavam da mu objasnim da se nista nije desilo, ali on nece da me slusa!!! Sta da radim, izgleda da cemo raskinuti, sto ja niposto ne zelim! Ja ga volim!!! | |
|
| |
Број порука : 410 Age : 31 Lokacija : Sa mojim prijateljima Job/hobbies : Prijatelji Humor : haha Points : 0 Registration date : 25.04.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Sun 11 May 2008, 10:17 am | |
| Beko, znas da pojma nemam kako da pomognem. Ako je razuman Straja ce te saslusati pa ce tek onda odluciti kako i sta dalje. Ako nije, takav ti i ne treba! | |
|
| |
Marizza Eva Moderator
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Sun 11 May 2008, 10:21 am | |
| Ali, ja njega volim!!!!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Sun 11 May 2008, 10:24 am | |
| Pa, preboleces ga. Sve se da preziveti. | |
|
| |
Marizza Eva Moderator
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Sun 11 May 2008, 10:29 am | |
| Sada smo se culi... Objasnila sam mu sve... Rekao je da mi veruje, ali da mu treba vremena... Da je bolje da se na neko vreme razdvojimo... Razumem ga potpuno... Vise nikada necu popiti ni kap alkohola... | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Wed 14 May 2008, 12:58 pm | |
| " Da se malo razdvojimo, to je najbolje " - klasika! Ma, pusti ga, kad nije nesto pametnije mogao da smisli... Mislim nemam reci, ej! Da se malo razdvojimo! Pa moja baba bi bolje to srocila i sa vise razuma nesto takvo rekla! Ne mislim stvarno, decko je... TUGA! | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Wed 14 May 2008, 1:05 pm | |
| Bash! Da te zaista voli ne bi pao na reci (i snimak) neke kuck*! | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Wed 14 May 2008, 1:32 pm | |
| Za moje dve drugarice, ali i za sve devojke! :) | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Wed 14 May 2008, 1:44 pm | |
| Eh to je za mene devojka od moje simpa je kurv* (ne)vidjena ! | |
|
| |
Iwa Slusas SJK u seriji Los Serrano
Број порука : 155 Age : 34 Points : 0 Registration date : 09.05.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... Wed 14 May 2008, 2:48 pm | |
| - *Vanja* ::
-
Za moje dve drugarice, ali i za sve devojke! :) HVALA PUNO Naravno budi kod kuce u 10h Diaj i ja dolazimo za zurku... Stavicu ono u potpis 8) | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Ljubavni problemi... | |
| |
|
| |
| Ljubavni problemi... | |
|